Brook Preloader

Uw winkelwagen is leeg

Zorg voor de Ziel

Zeven keer inspiratie en voeding

Laat je meenemen op een reis naar binnen, naar de rijke wereld van je ziel. Daar waar je innerlijk weten zit, waar je dromen vandaan komen, waar de grondtoon fluistert, die je leven diepte geeft en waar je je inspiratie vandaan haalt voor het leven van alledag. Elke keer staat een bepaald thema centraal, waar ik iets over vertel, en dat we daarna uitdiepen, waardoor het voor jou persoonlijk toepasbaar wordt. Voorbeelden van thema’s zijn: creativiteit en imperfectie; engelen op je weg; de voedende bron van stilte en leegte; jaloezie en afgunst als helend gif; archetypen als bronnen van kracht.
De reis begint

1. De taal van de ziel
Hoe de ziel te werk gaat. Vertellen, ervaren, reflectie – verbinding met elkaar. De manifestatie van jouw ziel in de wereld.
Het verhaal van de koning en de verborgen prinses.

Putten uit de bron

2. Creativiteit en imperfectie
Een scheppend mens zijn. Dualiteit en durven kiezen. De paradox aanvaarden.
Het verhaal van Genesis.


3. Engelen op je weg
Wat zijn engelen? Verschillende manieren van kijken. Engelen in je dagelijks bestaan brengen op een manier die past bij jou. Aartsengelenmeditatie.
Het verhaal van Tobias.


4. De voedende bron van stilte en leegte
De angst voor de leegte. Ontvankelijkheid en expressie. Mantra zingen.
Het verhaal van de tocht door de woestijn.

Leven in de wereld

5. Jaloezie en afgunst als helend gif
Een waarderend onderzoek naar wat je jaloezie of afgunst je kan vertellen over de beweging van de ziel. Of is het allemaal ego?
Het verhaal van Hera.


6. Het innerlijke en uiterlijk gezelschap waarin je leeft
Gidsen, leermeesters in vermomming, metgezellen ... en hun boodschap voor jouw ziel.
Het verhaal ‘In de ban van de Ring’.


7. Eer de goden
De goden als archetypen. Welke god dien jij en welke niet? Het geschenk van de goden en jouw werking in de wereld.
Jouw eigen verhaal.

Seminar

16 jan - 10 apr 2022
Tijd: 10:00 - 12:00


Locatie: Online
Max aantal deelnemers: max 8

zondag 16.01.2022

zondag 30.01.2022

zondag 13.02.2022

zondag 27.02.2022

zondag 13.03.2022

zondag 27.03.2022

zondag 10.04.2022

Kosten: € 275 (incl btw) voor particulieren en € 275 (ex btw) voor zelfstandigen en ondernemers die dit als bedrijfskosten kunnen opvoeren.

LET OP: Goede start van geïnspireerd nieuw jaar KORTING:
€ 50 bij aanmelden vóór 1 januari 2022!

Ter voorbereiding van elke keer stuur ik een vraag waar je alvast over na kunt denken. Uit elke bijeenkomst neem je een kleine opdracht voor jezelf mee, waardoor je je ziel ook in het dagelijks leven voedt.

De bijeenkomsten zijn met een vaste groep van maximaal 8 mensen, waardoor je – voor de periode van de reeks – medereizigers wordt.

Aanmelden

Meld je nu aan en ontvang een bericht van mij waarin je je uiteindelijke aanmelding kunt bevestigen.


Aanmelden kan tot: 12 januari 2022

Connectie met mezelf en andere deelnemers
Zorg voor de Ziel: een mooie zaterdagmiddag waarin ik snel connectie met mezelf en de andere deelnemers vind. Er zijn prachtige verhalen en inspirerende vormen/opdrachten. Ik vind dat je zo mooi de moraal en 'diepere lagen’ kan vertalen naar -voor mij- aansprekende vragen en inzichten. Ik zie uit naar het vervolg.

Iekje

Dit aanbod brengt mij terug op de plek waar ik moet zijn.
"Zorg voor de ziel" is voor mij een anker, een herinnering dat ik zorg heb voor mijn ziel. 7x per jaar een middag voeding. Tijdens de middag verzorgt Mirjam een diepgaand aanbod die mij terugbrengt op de plek waar ik moet zijn. Ze is zorgvuldig en kan zich goed afstemmen op de groep maar neemt ook leiding. Die combinatie geeft ruimte, rust en ritme van waaruit we verkennen, samen. Wat vooral zo kenmerkend aan het aanbod is, is de mogelijkheid om op verschillende lagen in te voegen. Ik denk dat het daardoor voor iedereen toegankelijk is. Doordat het onderzoek naar de ziel jaarlijks vanuit één hulpbron is, ontstaat er verbinding door het jaar. Dat vind ik fijn. Ik leef ermee. Daardoor zak ik er steeds meer in.

Daphne

Ruimte voor stilte, met daarin het ongemak én de vreugde
De bijeenkomsten van ‘Zorg voor de ziel’ betekenden voor mij opnieuw stilstaan in de drukte. Het is wezenlijk voor mij om ruimte te geven aan stilte, met daarin het ongemak én de vreugde. Door stil te staan kan ik weer opladen en me dan verbinden met de mensen om me heen.

Nicolien

Meer informatie of aanmelden?