Brook Preloader

Uw winkelwagen is leeg

Mirjam Tirion-Ietswaart

Aandacht
Inspiratie
Ontwikkeling

Ik help mensen om (opnieuw) oog te krijgen voor het beste dat zij zichzelf en de omgeving te bieden hebben en een antwoord te vinden op de gewoonten of gedachten die hen daarvan weerhouden.

Coaching, Seminars en lezingen

Typerend voor mij zijn mijn scherpe blik, humor en warmte. In de gesprekken kijken we verder dan gedrag en vaardigheden naar wat vitaal en creatief maakt, wat iemands unieke kwaliteiten zijn en hoe die concreet gestalte kunnen krijgen in het leven van alledag.

Schatgraven in de westerse wijsheidtradities
… en in je eigen leven

Sinds 2002 werk ik zelfstandig in mijn eigen praktijk voor coaching en training. In mijn coaching, seminars en lezingen richt ik mij op geestelijke groei en levensvreugde.


Ik ben geschoold als coach bij het ITIP en ben sindsdien altijd blijven studeren. Mijn grootste inspiratiebronnen zijn de psychologie van Jung, mythen, en verhalen uit de joodse mystieke traditie.


Voorafgaand aan mijn werk als coach en begeleider heb ik 16 jaar in het bedrijfsleven (onder andere bij Fokker, CMG, en Robertson Consulting) en voor de overheid gewerkt als organisatieadviseur. Daar heb ik een brede ervaring opgedaan als projectmanager, interimmanager en adviseur op gebied van procesverbetering en cultuurverandering. Daardoor kan ik mij goed inleven in de dagelijkse praktijk van de mensen met wie ik werk. In 1988 studeerde ik af in Arabische taal en cultuur in Leiden.


Met deze site richt ik mij op particulieren en individuele coaches. Ik werk ook als trainer en coach voor het bedrijfsleven. Dat doe ik via een aantal samenwerkingsverbanden die ik heb gekozen omdat ik de mensen die aan de basis van die organisaties staan warm en persoonlijk, integer en vakkundig vind: Van dongen en Co, Darwin on the Job, en de Talentengenerator. In deze samenwerkingsverbanden bied ik individuele coaching en trainingen op maat, soms op zichzelf staand, soms als onderdeel van een team- of organisatieontwikkelingstraject.


Dagboek van de Ziel

De zeven levensfasen

Auteurs: Bertie Hendriks & Mirjam Tirion-Ietswaart
Uitgever: Itip School Voor Leven En Werk B.V.

Dagboek van de Ziel is een intieme ontdekkingsreis van de ziel door zeven levensfasen: geboorte, kind, jongere, volwassene, oudere, dood en ‘de Lege Ruimte’. In elke fase worden krachten in je wakker en krijg je een geschenk en een opgave van het leven. ‘Dagboek van de Ziel’ is niet alleen een leesboek, maar ook een werkboek ter inspiratie om, voor het eerst of opnieuw, stappen te zetten op de avontuurlijke weg van persoonlijke ontwikkeling.


De indrukwekkende, niet eerder gepubliceerde, tekeningen in het boek zijn van filmmaker en tekenaar Frans Zwartjes


Bol: Deze praktische gids neemt je mee langs archetypische verhalen, geeft heldere aanwijzingen en staat vol ontroerende persoonlijke vertellingen. Een inspirerend boek over jouw unieke levensweg en plek in de wereld.

Meer informatie of aanmelden?