Brook Preloader

Uw winkelwagen is leeg

COACHING

Persoonlijke groei

Verder kijken dan je dagelijkse ik, voorbij de vastgezette beelden die je van jezelf hebt. Dan groeit het vertrouwen in en het respect voor je eigen talenten, herwin je een gevoel van kracht en focus, en ben je steeds meer in staat de ander in ontspanning te ontmoeten. Ik kijk met een scherpe blik, humor en warmte naar wat jou vitaal en creatief maakt en hoe dat concreet gestalte kan krijgen in het leven van alledag.

Inzicht, groei en concrete stappen

Voor degene die behoefte heeft aan een sparringpartner bij een moeilijk besluit, een vaag gevoel van onvrede, een loopbaanvraag, (dreigende) burnout, terugkerende patronen of conflicten, zich herhalende nachtmerries of wanneer je het gevoel hebt je inspiratie kwijt te zijn.

Aandacht    Groei    Levensvreugde

Sparringpartner

Een strippenkaart van drie sessies over een periode van zes maanden, door jou in te zetten op het moment dat je er behoefte aan hebt. Ik kijk en denk met je mee, en geef terug wat ik zie.

Terugkijken en verwerken

Onverwerkt verleden werpt zijn schaduw naar de toekomst en vertroebelt het heden. In zes gesprekken nemen we de tijd om terug te kijken, waar nodig opnieuw te doorleven, los te laten en te accepteren voor zover dat nu op dit moment mogelijk is.

Dealing with darkness

Heb je last van terugkerende nachtmerries of vervelende dromen? In drie sessies werken we met de droom, en zoeken welke hulp er voor jou in zit. Samen zien we het duister aan, en door dat te doen, zullen je dromen erna anders zijn.

Ken uzelf

In drie gesprekken krijg je zicht op je kwaliteiten, wat je motiveert en in wat voor soort werk en omgeving jouw talenten het beste tot zijn recht komen. Aan het begin vul je een Persoonlijk Profiel Analyse in, het rapport dat je daaruit krijgt geeft je meteen al inzicht, en is ons startpunt.

Burnout de baas

In dit traject kijk je naar De praktische laag: Wat je nu, op dit moment nodig hebt om je energie te hervinden De diepere laag: Wat heeft je tot dit punt gebracht? Welke groei ligt hier voor jou? En welke fundamentele verandering?

Focus en Balans

Moet je vele ballen in de lucht houden, word je geleefd? Dan is deze gestructureerde en gecondenseerde aanpak om meer focus te krijgen wellicht wat voor jou. Op basis van de met mijn collega’s van Van Dongen en Co ontwikkelde methode GroeiSnoeiBloei krijg je zicht op je rollen, je talenten, je waarden en op dat wat jou voedt. Vijf sessies, met tussentijdse opdrachten, leiden tot een helder overzicht van waar je staat, een concreet plan voor wat je gaat snoeien, en focus op wat jij het komende jaar wil laten bloeien.

‘None of the above’

Past dit aanbod niet maar wil je toch een of meer gesprekken die precies gaan over wat jou bezighoudt, dan kan dat natuurlijk. We beginnen met één gesprek, waarin al veel aan de orde kan komen. Wellicht is dat genoeg. Wil je verder? Dan maken we een of meer vervolgafspraken.

Kennismaken?