Uw winkelwagen is leeg

SEMINARS

Oude wijsheid – vertaald naar jouw leven

Jungiaanse psychologie, mythen en verhalen uit diverse mystieke tradities zodanig overgebracht dat het diepte geeft aan het leven van alledag. Het brengt je in contact met je eigen wijsheid. En mogelijk geeft het je een nieuw zicht op de situatie waarin je nu zit.

Voor ieder die

  • zingeving en bezieling belangrijk vindt
  • voeding voor de ziel zoekt

Voor coaches die

  • verrijking en verdieping zoeken voor hun werk met mensen
  • zichzelf willen blijven ontwikkelen en inspireren

Schatgraven in de westerse wijsheidtradities
… en in je eigen leven

Agenda

RETRAITE THUIS

1 nov 2021 - 8 jan 2022

meer info en aanmelden

AGENDA OVERZICHT

2021

naar agenda


Kennisuitwisseling, gesprek, visualisatie, persoonlijke wijsheid

Het leuke van deze seminars is, dat je naast kennisoverdracht en persoonlijke reflectie ook uitwisseling hebt met ‘zielsverwanten’; anderen die ook van de menselijke ontwikkelingsweg houden en verdieping en inspiratie zoeken. Doordat we langere tijd met elkaar optrekken leer je elkaar kennen, wat de bijeenkomsten nog verdiept.

BIJZONDERE SEMINAR: RETRAITE THUIS

Wil je echt meer stilte en rust in je leven en lukt het niet er een vorm voor te vinden? Deze retraite is voor jou als je niet van huis weg kunt of wilt, en als je een manier zoekt om de stilte meer deel te laten worden van alledag. Met de (3 daagse) Retraite Thuis hoef je nergens naar toe (mag wel ergens anders).

retraite thuis
RETRAITE THUIS

Wil je echt meer stilte en rust in je leven en lukt het niet er een vorm voor te vinden? Deze retraite is voor jou als je niet van huis weg kunt of wilt, en als je een manier zoekt om de stilte meer deel te laten worden van alledag. Als je al eens een retraite hebt gedaan weet je: het is fantastisch. En binnen een week erna zit je weer in je oude ‘drukte-van-alledag’. Met de Retraite Thuis hoef je nergens naar toe en na de eerste drie dagen ga je miniretraites inbouwen in elke dag, terwijl je gewone leven weer begint. Maar niet zoals daarvoor.

alchemie seminar tirion
ALCHEMIE VOOR COACHES

‘De Zeven Deuren naar Transformatie’ richt zich op coaches, die op zoek zijn naar steeds meer diepgang in hun gesprekken en naar nieuwe inspiratie en werkvormen. De inhoud is gebaseerd op Jungiaanse psychologie, alchemie, bio energetica en mijn jarenlange eigen ervaring als coach bij het begeleiden van groepen en coaching één op één.

zorg voor de ziel seminar
ZORG VOOR DE ZIEL

Een reeks van zeven online bijeenkomsten rond thema’s als creativiteit en imperfectie; engelen op je weg; de voedende bron van stilte en leegte; jaloezie als helend gif; archetypen als bronnen van kracht. Ter voorbereiding van elke keer stuur ik een vraag waar je alvast over na kunt denken. Uit elke bijeenkomst neem je een kleine opdracht voor jezelf mee, waardoor je je ziel ook in het dagelijks leven voedt.

verhalen chassidische tirion
VERHALENAVONDEN

Drie avonden, drie verhalen uit de joodse chassidische traditie. Elke avond vertel ik een verhaal. Vervolgens reflecteren we erop, en vertaal je het verhaal naar wat er nu speelt in je leven. Het verhaal is mooi, het gesprek dat we er over hebben is nog mooier.

Meer informatie of aanmelden?