Brook Preloader

Uw winkelwagen is leeg

ALCHEMIE VOOR COACHES

‘Alchemie in de Praktijk’

Deelnemers van de leergangen Alchemie zijn super enthousiast, maar merken ook, dat de materie zo rijk en diep is, dat het meer tijd vraagt om ook in je eigen coachingspraktijk eruit te halen wat erin zit.

In de reeks: ‘Alchemie in de praktijk’ werken we met cases uit je eigen praktijk en die van de andere deelnemers, en passen het geleerde uit de afgelopen leergang toe. Samen creëren we een rijke oefengrond, waardoor je de rijkdom en diepgang van de alchemie steeds meer ‘in de vingers krijgt’

Het vraagt van jou als deelnemer:

  • dat je eigen cases meeneemt, en
  • dat je de kennis uit de leergangen redelijk recent weer hebt opgefrist, door de opnames nog eens te bekijken of op een andere manier met de leerstof te zijn.

Er zijn twee leergangen en dus ook twee vervolgvormen:

  • Voor degenen die alleen De Drie Fasen hebben gevolgd, is er een ‘Alchemie in de praktijk’ van drie bijeenkomsten die zich richt op de toepassing van de drie fasen.
  • Voor degenen die De Zeven Deuren van Transformatie hebben gevolgd, is er een ‘Alchemie in de praktijk’ van zeven bijeenkomsten die zich richt op de toepassing van de 7 transformatieprocessen.
AANMELDEN

Op afspraak per groep

Aantal deelnemers: min 5, max 8

Kosten: 150 voor de reeks van drie vervolg sessies, en 350 voor de reeks van zeven vervolg sessies (vrijgesteld van btw).

Aanvragen via mail: info@mirjamtirion.nl

Ontrafelen gedachtensoep
Mirjam is heel goed in het ordenen van je gedachtensoep alsof het recept in de war is. Zij weet het weer te ontrafelen. Het tempo van zielenwerk is traag. Hij/zij wil gezien worden en aandacht krijgen. Mirjam kent het ritme goed en weet de juiste momenten voor / de manier van naar het volgende stapje begeleiden.

Dagmar

Een heel bijzondere reis
De thema’s die voorbij komen raken iedereen en iedereen kan er op zijn eigen manier mee verder. Mirjam is heel goed in staat hierin te faciliteren, kaders te bieden waar nodig en ruimte waar mogelijk. Zij verstaat de kunt een veilige omgeving te creëren, waarin ruimte is voor ieders inbreng en waarin iedereen zich gehoord voelt.

Renée

Mythen, archetypen en symbolen in een inspirerende, persoonlijke aanpak
Mirjam ken ik al enkele jaren. Tijdens mijn eerste twee jaren van de 3-jarige ITIP opleiding heb ik haar al als vaste groepsbegeleider meegemaakt. Daarnaast heb ik van oktober 2019 tot en met april 2020 meegedaan als deelnemer aan het eerste studietraject – “Zelfbeeld als Bron”-, dat door haar georganiseerd was. Ik heb er dus een goed beeld van, hoe zij te werk gaat als begeleider.

Het fijne van Mirjam is, dat ze zowel aandacht besteedt aan de persoonlijke ontwikkeling van iedere deelnemer als aan een goed, dynamisch groepsproces. Het is heel mooi als iemand beide processen goed kan managen. Zo wordt iedere deelnemer begeleid in het volgen van zijn of haar eigen pad. Daarnaast heeft iedere deelnemer het voordeel opgenomen te zijn in het energieveld van de groep, waarbinnen de deelnemers elkaar in hun ontwikkeling stimuleren door het delen van kennis, ervaringen en inzichten. Mirjam neemt tijdens een sessie iedere deelnemer mee in het verhaal (de lesstof) met behulp van mythen en legenden gebruik makend van archetypen en symbolen. Zij introduceert ook oefeningen of activiteiten, waarbij de deelnemers zelf kunnen ervaren, wat tijdens de sessie behandeld is. Dit alles overziend vind ik de aanpak van Mirjam heel inspirerend.

Henk

Meer informatie of aanmelden?